Om oss

P 35
0 +
Års erfaring

Kompetanse

Firmaet innehar den nødvendige kompetanse for prosjektering av alle anleggstyper, nødvendig samarbeid i prosjekteringsgrupper, utarbeidelse av anbudsdokumenter, kontrahering og gjennomføring/oppfølging i byggefasen. Firmaet har bred erfaringsbakgrunn fra prosjektering av VVS-anlegg og har sentral godkjenning for alle relevante områder innen VVS. Beregningsprogrammer for de fleste relevante VVS-beregninger. Tegninger utarbeides på Autocad og REVIT med magic-cad VVS-applikasjon.

Generell

Prosjektering av generelle VVS-anlegg som: Sanitæranlegg Varmeanlegg Brannslukkingsanlegg Gass- og trykkluftanlegg Kuldeanlegg Luftkjølingsanlegg Luftbehandlingsanlegg Automatikk og sentral driftskontrollanlegg Sentral støvsuging- og søppelanlegg Utendørs VVS-anlegg Bygningsmessige hjelpearbeider for VVS

Spesiell

Teknisk byggeledelse og prosjektledelse for store og små prosjekter. Siste aktuelle prosjekt er Bygdøy Alle 2. Test av tekniske anlegg. Vi har utarbeidet egen testprosedyre (AJL testen) for funksjonstest. Energimerking og energivurderinger. Tilstandsvurderinger og igangkjøring av anlegg. I tillegg til firmaets 17 ansatte har vi samarbeid med andre firmaer ved behov for spisskompetanse.